Servicii

Implementarea unor înalte standarde în desfăşurarea activităţilor noastre a avut drept rezultat afirmarea companiei DS Expert Center 2008 printre celelalte companii de pe piaţă drept un furnizor profesionist de servicii, cu un portofoliu de clienţi bine conturat, stabil şi aflat în expansiune.

Servicii de contabilitate financiară şi de gestiune

Cu o echipă formată din experţi în domeniu şi parteneri de încredere, DS Expert Center 2008 asigură clienţilor cele mai bune servicii de contabilitate şi management financiar-contabil la cele mai înalte standarde.

Servicii de consultanţă fiscală

Considerăm că o afacere solidă şi sigură se construieşte prin optimizarea poziţiei fiscale a firmei şi prin îndeplinirea la termen a tuturor obligaţiilor legale.

De aceea, specialiştii noştri vă stau la dispoziţie cu servicii de consultanţă fiscală oferindu-vă permanent informaţiile necesare in probleme care ţin de impozitul pe profit, pe venit sau de TVA.

Servicii de salarizare şi personal

În viziunea noastră, managementul resurselor umane este un pas esenţial către îndeplinirea obiectivelor financiare, iar la DS Expert Center 2008 veţi găsi o echipă performantă şi dedicată, gata să ofere business-ului dumneavoastră şansa de a creşte.

Servicii de consultanţă antreprenorială

La DS Expert Center 2008, înţelegem provocările cărora trebuie să răspundă astăzi afacerile într-un mediu competitiv şi permanent în mişcare. Şi asta pentru că înainte de a face consultanţă antreprenorială, experţii noştri au pus la rândul lor pe picioare numeroase afaceri de succes.

Venim în întâmpinarea tinerilor antreprenori români cu o echipă de consultanţi de management pentru a-i ajuta să-şi crească afacerile pe o fundaţie solidă, creată prin implementarea unor modele organizaţionale a căror eficienţă este dovedită.

Servicii de expertiză fiscală

Expertiza fiscală reprezintă cercetarea efectuată de un specialist cu calitatea de consultant fiscal, cu scopul de a stabili adevărul într-o anumită problemă de litigiu. Specialiştii noştri vă oferă următoarele sercivii de expertiză fiscală: expertize fiscale judiciare dispuse în cauze civile; în cauze penale; în alte cauze şi expertize fiscale extrajudiciare solicitate de către orice persoană interesată în vederea stabilirii realităţii şi legalităţii obligaţiilor de natură fiscală.

Servicii de audit financiar

Auditul reprezintă mai mult decât cifre, grafice, rapoarte şi informaţii. Asigurăm servicii de audit statutar, audit intern, audit ale proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile UE, auditul situaţiilor financiare ale fundaţiilor, ONG-urilor şi a altor organizaţii patrimoniale.

Asigurăm servicii de contabilitate şi management financiar-contabil la cele mai înalte standarde şi în concordanţă cu legislaţia în vigoare.

S.C. DS Expert Center 2008 S.R.L.

Sediu social: Ştefan Mihăileanu nr. 55, etaj 1, Constanţa
Cod Unic de Înregistrare: 24634609
Nr.ORC/an: J13/3779/2008
Capital social: 200 RON
Politica Cookie
Politica de confidentialitate

Telefon

+40 (341) 465 151

Mobil

+40 (728) 848 105

Email

office@expertcenter2008.ro