Parteneri

Având ca partener o firmă de contabilitate care să-ţi ofere servicii complete de consultanţă şi contabilitate la cele mai înalte standarde de etică profesională, afacerea ta are ca ţintă succesul şi expansiunea.

Printre partenerii şi clienţii noştri se numără atât persoane juridice române cât şi străine—întreprinderi mari şi mijlocii precum şi microîntreprinderi.

Avantaje

  • Fie că sunteţi un mic întreprinzător sau o companie dezvoltată, apelând la serviciile noastre beneficiaţi de o serie de avantaje de ordin economic, financiar şi managerial. Pe parcursul activităţii, societatea noastră acumulează experienţă din numeroasele probleme cu care se confruntă pentru fiecare client în parte şi o pune în slujba dumneavoastră.
  • DS Expert Center 2008 este întotdeauna la curent cu noutăţile legislative pe probleme specifice, astfel clienţii noştri sunt acoperiţi de răspunderea contractuală. De asemenea costurile serviciilor noastre pot fi cu până la 50% mai mici decât costurile efectuării evidenţei contabile la sediul societăţii dumneavoastră.
  • Degrevându-vă de exercitarea activităţii financiar-contabile, depunerea multiplelor declaraţii şi raportări locale, câştigaţi timp şi vă puteţi concentra eforturile în vederea realizării propriilor obiective. Puteţi beneficia de serviciile noastre chiar şi pe perioade limitate de timp fără a vă lovi de complicaţiile unui contract individual de muncă.

S.C. DS Expert Center 2008 S.R.L.

Sediu social: Ştefan Mihăileanu nr. 55, etaj 1, Constanţa
Cod Unic de Înregistrare: 24634609
Nr.ORC/an: J13/3779/2008
Capital social: 200 RON
Politica Cookie
Politica de confidentialitate

Telefon

+40 (341) 465 151

Mobil

+40 (728) 848 105

Email

office@expertcenter2008.ro