Companie

DS Expert Center 2008, este o firmă de contabilitate şi expertiză contabilă, din Constanţa—membră a Corpului Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).

Compania noastră dispune de logistică performantă necasară efectuării în timp util şi la un înalt standard de calitate a serviciilor, în deplină confidenţialitate.

Evidenţa contabilă se efectuează cu ajutorul unei suite de aplicaţii special dezvoltate în cadrul companiei noastre.

De asemena, asigurăm la cerere serviciul de curierat pentru documentele contabile în relaţia clientului cu compania noastră, prin intermediul parcului auto propriu.

Avantaje

  • DS Expert Center 2008 este întotdeauna la curent cu noutăţile legislative pe probleme specifice, astfel clienţii noştri sunt acoperiţi de răspunderea contractuală. De asemenea costurile serviciilor noastre pot fi cu până la 50% mai mici decât costurile efectuării evidenţei contabile la sediul societăţii dumneavoastră.
  • Degrevându-vă de exercitarea activităţii financiar-contabile, depunerea multiplelor declaraţii şi raportări locale, câştigaţi timp şi vă puteţi concentra eforturile în vederea realizării propriilor obiective. Puteţi beneficia de serviciile noastre chiar şi pe perioade limitate de timp fără a vă lovi de complicaţiile unui contract individual de muncă.

Peste 100 de clienţi multumiţi

Asigurăm servicii de contabilitate şi management financiar-contabil la cele mai înalte standarde şi în concordanţă cu legislaţia în vigoare.

În continuare găsiţi informaţiile de identificare şi certificatele companiilor din grupul de firme DS Expert:

Certificat DS EXPERT CENTER 2008
Certificat DS EXPERT CENTER ACCOUNTING
Certificat DS EXPERT CONSULTING CORPORATION
Certificat DS EXPERT FINANCE TEAM
Certificat DS EXPERT GROUP

S.C. DS Expert Center 2008 S.R.L.

Sediu social: Ştefan Mihăileanu nr. 55, etaj 1, Constanţa
Cod Unic de Înregistrare: 24634609
Nr.ORC/an: J13/3779/2008
Capital social: 200 RON
Politica Cookie
Politica de confidentialitate

Telefon

+40 (341) 465 151

Mobil

+40 (728) 848 105

Email

office@expertcenter2008.ro