SR EN ISO 9001:2015 Doriţi să ne contactaţi? Sunaţi-ne la +40 (341) 465 151 DS Expert Center 2008 pe Facebook Webmail
DS Expert Center 2008 Prima PaginăCompanieServiciiAvantajeParteneriLegislaţieGDPRContact

Servicii

Implementarea unor înalte standarde în desfăşurarea activităţilor noastre a avut drept rezultat afirmarea companiei DS Expert Center 2008 printre celelalte companii de pe piaţă drept un furnizor profesionist de servicii, cu un portofoliu de clienţi bine conturat, stabil şi aflat în expansiune.

Servicii de contabilitate financiară şi de gestiune

Cu o echipă formată din experţi în domeniu şi parteneri de încredere, DS Expert Center 2008 asigură clienţilor cele mai bune servicii de contabilitate şi management financiar-contabil la cele mai înalte standarde.

Servicii de salarizare şi personal

În viziunea noastră, managementul resurselor umane este un pas esenţial către îndeplinirea obiectivelor financiare, iar la DS Expert Center 2008 veţi găsi o echipă performantă şi dedicată, gata să ofere business-ului dumneavoastră şansa de a creşte.

Servicii de consultanţă fiscală

Considerăm că o afacere solidă şi sigură se construieşte prin optimizarea poziţiei fiscale a firmei şi prin îndeplinirea la termen a tuturor obligaţiilor legale.

De aceea, specialiştii noştri vă stau la dispoziţie cu servicii de consultanţă fiscală oferindu-vă permanent informaţiile necesare in probleme care ţin de impozitul pe profit, pe venit sau de TVA.

Servicii de consultanţă antreprenorială

La DS Expert Center 2008, înţelegem provocările cărora trebuie să răspundă astăzi afacerile într-un mediu competitiv şi permanent în mişcare. Şi asta pentru că înainte de a face consultanţă antreprenorială, experţii noştri au pus la rândul lor pe picioare numeroase afaceri de succes.

Venim în întâmpinarea tinerilor antreprenori români cu o echipă de consultanţi de management pentru a-i ajuta să-şi crească afacerile pe o fundaţie solidă, creată prin implementarea unor modele organizaţionale a căror eficienţă este dovedită.

Servicii de audit financiar

Auditul reprezintă mai mult decât cifre, grafice, rapoarte şi informaţii. Asigurăm servicii de audit statutar, audit intern, audit ale proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile UE, auditul situaţiilor financiare ale fundaţiilor, ONG-urilor şi a altor organizaţii patrimoniale.

Servicii de expertiză fiscală

Expertiza fiscală reprezintă cercetarea efectuată de un specialist cu calitatea de consultant fiscal, cu scopul de a stabili adevărul într-o anumită problemă de litigiu. Specialiştii noştri vă oferă următoarele sercivii de expertiză fiscală:

  • expertize fiscale judiciare dispuse în cauze civile;
  • expertize fiscale judiciare dispuse în cauze penale;
  • expertize fiscale judiciare dispuse în alte cauze;
  • expertize fiscale extrajudiciare solicitate de către orice persoană interesată în vederea stabilirii realităţii şi legalităţii obligaţiilor de natură fiscală.

Operaţiuni Registrul Comerţului

Nu trebuie să mergi la Registrul Comerţului sau la ANAF pentru a depune actele de infiintare firmă sau pentru a modifica actele unei firme deja existentă. La DS Expert Center 2008, ne ocupăm de toate operaţiunile.

Servicii de evaluare

Orice investiţie implică, înainte de toate, o atentă evaluare pentru a ştii care sunt riscurile şi, în egală masură, care sunt oportunităţile. DS Expert Center 2008 dispune de specialişti pentru a-ţi furniza servicii de evaluare şi reevaluare imobiliară, respectând principiile promovate de către ANEVAR.

Servicii juridice

Îţi punem la dispoziţie o serie de servicii de specialitate în domeniul insolvenţei şi alte servicii juridice de business, menite să susţină activitatea societăţilor comperciale prin acţiuni, cu predare, dar şi de soluţionare a litigiilor.

Deplasări şi servicii de curierat

Echipa DS Expert Center 2008 are personal care se ocupă cu grijă şi confidenţialitate de preluarea şi depunerea actele tale la ANAF.

Echipa noastră de specialişti va sta întotdeauna la dispoziţie cu toate informaţiile necesare, astfel încât rezultatele obţinute să fie pe măsura aşteptărilor dumneavoastră şi să fiţi întotdeauna pe deplin mulţumiţi.

21 octombrie 2018

DS Expert Center 2008 aniversează 10 ani de activitate în care s-a afirmat drept un furnizor profesionist de servicii.

16 iunie 2017

Am implementat şi menţiunem un Sistem de Management al Calităţii conform cerinţelor din standardul SR EN ISO 9001:2015.

15 ianuarie 2017

Plafonul de 65.000 euro pentru TVA a fost prelungit până la data de 31 decembrie 2017.

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate
Servicii profesionale de contabilitate
adaptate afacerii tale.
Resurse umane

Resurse umane
Servicii complete de salarizare şi
expertiză în legislaţia muncii.
Consultanţă în afaceri

Consultanţă în afaceri
Maximizarea profitului prin minimizarea
taxelor şi impozitelor.

Asigurăm servicii de contabilitate şi management financiar-contabil la cele mai înalte standarde şi în concordanţă cu legislaţia în vigoare.

Află mai multe
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Camera Auditorilor Financiari din România Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Oficiul Național al Registrului Comerțului Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor din România Ministerul Finanțelor Publice Monitorul Oficial Banca Naţională a României
© 2018 DS Expert Group. Website realizat de Extatica Design.